x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Steaua l-a transferat pe Gregory Tade! Atacantul francez evolua la CFR Cluj

FC Steaua l-a transferat pe Gregory Tade! Atacantul francez evolua la CFR Cluj

13 Iul 2015   •   13:00
FC Steaua l-a transferat pe Gregory Tade! Atacantul francez evolua la CFR Cluj
Sursa foto: sptfm.ro

Echipa de fotbal FC Steaua Bucureşti, campioana en titre a României, l-a achiziţionat pe atacantul francez Gregory Tade, golgheterul Ligii I în sezonul trecut, când a evoluat pentru CFR Cluj, care a semnat un acord pe trei ani cu gruparea roş-albastră.

"Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă transferul atacantului Gregory Tade, provenit de la CFR Cluj, care a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Vârful francez, în vârstă de 28 de ani, va purta tricoul cu numărul 15 şi a fost inclus pe lista UEFA pentru preliminariile UEFA Champions League", precizează FC Steaua într-un comunicat dat publicităţii luni pe contul său Facebook.

Gregory Tade s-a născut pe 2 septembrie 1986 la Nantes, făcând primii paşi în fotbal la Orvault Sports, după care a trecut, pe rând, pe la mai multe cluburi din Scoţia, cum ar fi Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian şi St. Johnstone.

Pe 1 iulie 2013, Tade a semnat cu CFR Cluj, echipă pentru care a evoluat în 57 de meciuri şi a înscris 23 de goluri, dintre care 18 în ediţia 2014-2015 a Ligii 1, în care a devenit golgheterul campionatului. Ultimul joc oficial în care Gregory Tade a evoluat înainte de a semna cu Steaua a fost cel de sâmbătă, de la Ovidiu, cand a înscris o data în meciul Viitorul-CFR Cluj (2-2).

Sursa: Agerpres

×