x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB învinge Farul Constanța și animă lupta la titlu în Superligă

FCSB învinge Farul Constanța și animă lupta la titlu în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2023   •   23:15
FCSB învinge Farul Constanța și animă lupta la titlu în Superligă
Sursa foto: Farul Constanța

Derby-ul Superligii dintre FCSB și Farul Constanța a concluzionat luni seara etapa a 4-a, animând lupta pentru titlu cu 6 etape înainte de final, în condițiile în care acum distanța dintre primele trei locuri este de doar 2 puncte.

După o primă jumătate de oră spectaculoasă, cu ocazii clare de a deschide scorul la ambele porți, Istvan Kovacs a dictat penalty în minutul 33, după un fault în careu asupra lui Octavian Popescu.

Compangno a transformat lovitura de pedeapsă, cu emoții, Aioanii ghicind colțul.

Înainte de pauză s-a mai înregistrat câte o ocazie la fiecare poartă, Alibec și Compagno nereușind însă să îi învingă pe Târnovanu, respectiv Aioani.

La două minute de la reluare, Radunovic l-a lansat de la jumătatea terenului pe Florinel Coman, care a preluat în careu, a driblat doi fundași și a marcat cu stângul, pentru 2-0, bifând al treilea meci consecutiv în care înscrie.

Peste alte 4 minute, Octavian Popescu pierde o minge în defensivă, care ajunge la Mazilu. Acesta șutează în blocaj, de unde balonul ricoșează la Enes Sali, acesta reducând din diferență, din fața porții, în ciuda opoziției lui Târnovanu.

Ocaziile continuă la cele două porți, cu o reducere evidentă de viteză a jocului în utlimul sfert de oră și fără nici un rezultat pe tabelă.

Pe locul 3, FCSB are acum 37 de puncte, fiind devansată pe locul 2 de CFR Cluj, cu 38 și pe prima poziție de Farul Constanța, cu 39.

În etapa a 5-a Farul Constanța primește vizita ardelenilor, în timp ce FCSB joacă în Giulești cu Rapid.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb farul constanţa Superliga