x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gafă a lui Teo Crăciunescu: Nu l-a eliminat pe Ghinga, care avea două "galbene"!

Gafă a lui Teo Crăciunescu: Nu l-a eliminat pe Ghinga, care avea două "galbene"!

10 Apr 2011   •   20:22
Gafă a lui Teo Crăciunescu: Nu l-a eliminat pe Ghinga, care avea două "galbene"!
Sursa foto: /GSP.ro

Arbitrul Teo Crăciunescu, care a oficiat la centru la partida Sportul Studenţesc - FC Timişoara din etapa a 25-a a Ligii 1, a comis o imensă şi nepermisă eroare în finalul jocului, atunci când... a uitat să elimine un jucător al gazdelor deşi acesta văzuse de două ori cartonaşul galben!

În minutul 85, la scorul de 2-2, Sebastian Ghinga, a făcut un fault din spate pentru care a fost avertizat şi, cum primise un "galben" şi în debutul întâlnirii pentru o intrare violentă asupra lui Magera, ar fi trebuit să vadă şi cartonaşul roşu. Dar, stupoare! "Centralul" vâlcean şi-a notat avertismentul fără însă să-l elimine pe fundaşul Sportului, care a continuat să joace în ciuda protestelor vehemente ale băncii timişorene!

Crăciunescu Jr a realizat gafa monumentală după vreo două minute şi, profitând de faptul că jocul era întrerupt, l-a eliminat în cele din urmă pe Ghinga, salvându-se astfel de la o mare ruşine!

Acest moment a fost decisiv în economia partidei pentru că, în ultimul minut al prelungirilor, Dorin Goga a marcat golul victoriei timişorene pe fondul unei mari erori a defensivei "studenţilor".

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern teo craciunescu