x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Găman a semnat cu Dinamo: "Sunt fericit, sper să câştig un trofeu!"

Găman a semnat cu Dinamo: "Sunt fericit, sper să câştig un trofeu!"

14 Mar 2011   •   19:44
Găman a semnat cu Dinamo: "Sunt fericit, sper să câştig un trofeu!"
Sursa foto: /Intact Images

După Ştefan Bărboianu, un alt fost jucător al Universităţii Craiova a ajuns la Dinamo! Impresarul fotbalistului, Ioan Becali, a anunţat la Gsp TV că fundaşul Valerică Găman a semnat cu echipa antrenată de Ioan Andone un contract valabil până pe 30 iunie, cu opţiune pe încă cinci ani în cazul în care va deveni jucător liber!

"Sunt fericit că am ales Dinamo! Mi-e dor de fotbal şi abia aştept să debutez în tricoul alb-roşu. Am trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele luni, dar mă bucur că transferul la Dinamo a fost perfectat. Sunt optimist şi sunt convins că voi reuşi să fac performanţă la Dinamo, aşa cum au reuşit şi alţi jucători de la Craiova în ultimii ani. La Craiova nu am câştigat niciodată un trofeu. Sunt jucător profesionist şi am ales o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, care îşi propune în fiecare an campionatul şi Cupa României. Sper din tot sufletul să câştig un trofeu cu Dinamo", a declarat Găman pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

După ce a fost declarat recent jucător liber de contract, Găman a fost la un pas de un transfer la formaia olandeză Vitesse Arnhem, însă în cele din urmă tratativele au eşuat, astfel că fundaşul de 22 de ani a ajuns în cele din urmă la Dinamo. Şeful dinamovist, Cristi Borcea, s-a declarat încântat de ultimul transfer făcut de gruparea din Ştefan cel Mare: "L-am rezolvat pe Găman! Nu-mi doresc decât să joace şi să obţină rezultate bune în tricoul alb-roşu!", a declarat Borcea pentru GSP.ro

×