x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gerlem, reprimit la antrenamentele lui FC Vaslui

Gerlem, reprimit la antrenamentele lui FC Vaslui

15 Apr 2011   •   14:49
Gerlem, reprimit la antrenamentele lui FC Vaslui
Sursa foto: /Intact Images

161328-gerlem.jpgLa trei luni după ce a fost suspendat pentru că l-a înjurat pe antrenorul Viorel Hizo, William Gerlem a fost reprimit la antrenamentele lui FC Vaslui, mijlocaşul brazilian pregătindu-se în ultimele două luni şi jumătate cu echipa a doua a clubului.

"Am comunicat către LPF faptul că expiră azi cele trei luni în care jucătorul a fost suspendat. Am încheiat un act adiţional la contractul pe care îl are cu Vasluiul, jucătorul reluându-şi antrenamentele alături de ceilalţi componenţi ai lotului. Faptul că i-a expirat perioada de suspendare nu înseamnă că jucătorul va şi evolua. El se va pregăti alături de colegii lui şi, în funcţie de randamentul pe care îl va da, şi-ar putea găsi un loc în echipă. Dacă va mai comite acte de indisciplină, vom lua din nou măsuri împotriva lui", a declarat antrenorul Viorel Hizo.

Gerlem a fost suspendat la 4 februarie, ca urmare a faptului că nu a respectat indicaţiile antrenorului Viorel Hizo din timpul meciului amical cu Şurtan Guzar (Uzbekistan), iar când tehnicianul a decis să-l înlocuiască pe jucătorul brazilian, acesta a avut o reacţie verbală violentă la adresa stafului tehnic al echipei moldovene.

×