x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Popescu: Iordănescu e total depășit. Nu era pentru funcția de antrenor

Gică Popescu: Iordănescu e total depășit. Nu era pentru funcția de antrenor

22 Iun 2016   •   11:53
Gică Popescu: Iordănescu e total depășit. Nu era pentru funcția de antrenor

Fostul căpitan al Barcelonei și al Naționalei crede că Anghel Iordănescu este "total depășit", iar actuala națională este "cea mai slabă" din istoria fotbalului romanesc.

"Din punctul meu de vedere, acum domnul Iordănescu este total depășit. 10 ani de zile în care nu a avut contact individual cu fotbalul. A stat departe de fenomen, eu știu foarte bine pentru că domnul Iordănescu urma să devină director tehnic. Am stat de vorbă cu dânsul și simțeam, dar era Anghel Iordănescu... Din punctul meu de vedere, acum nu era pentru această funcție", a spus Gică Popescu, marți seara, la Antena 3, la Sinteza Zilei.

"Ne așteptam ca Stanciu să explodeze. Dar nu poate singur, are nevoie de o echipă în spate. Sunt de părere că această națională e cea mai slabă pe care a avut-o vreodată fotbalul românesc. Nu cred că am avut vreodată o națională compusă de fotbaliști care să joace la cluburile la care joacă cei de acum. Care joacă.... Am făcut din victoria din Feroe o performanță extraordinară. Chiar așa am ajuns? A fost un Euro dezastruos cu un rezultat rușinos contra Albaniei. Ce facem?", a declarat Gică Popescu.

×