x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali: ”Bonfim şi Ricardo pot veni la antrenamente”

Gigi Becali: ”Bonfim şi Ricardo pot veni la antrenamente”

18 Apr 2011   •   14:37
Gigi Becali: ”Bonfim şi Ricardo pot veni la antrenamente”
Sursa foto: /Intact Images
161663-bonfim-ricardo-intact-images-20110201180227032.jpg

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a anunţat azi că îi va ierta pe jucătorii Bonfim şi Ricardo, care au fost scoşi temporar din lotul primei echipe, urmând ca antrenorul Sorin Cârţu să decidă dacă va apela la serviciile lor.

"Îi iert pe Bonfim şi pe Ricardo, de azi să vină la antrenamente, de mâine. Vine acum Cârţu la mine şi am să-i spun «iertare». Dacă vrea şi antrenorul. Din punctul meu de vedere, eu îi iert, dar depinde şi de antrenor", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a explicat şi de ce atacantul achiziţionat pentru sezonul viitor de la Universitatea Craiova, Mihai Costea, se antrenează deja cu formaţia stelistă: "Am vorbit cu Mititelu. Mi-a zis «mai bine îl iei de acum pentru că nu îi mai e mintea aici. Şi atunci, mai bine să fie linişte» Se supăra şi fratele lui, care ţine foarte mult la el, că îi mai spunea nu ştiu ce un alt coechipier, şi intra în râcă cu ei. Şi Florin a dat gol, ei mizează pe Florin acum".

Becali a anunţat că Maicon va rămâne la Steaua dacă gruparea "roş-albastră" se va folosi de cele şase puncte adunate prin golurile lui. "Nici acum nu sunt sigur că va rămân Maicon la Steaua. Dar a dat goluri care ne-au băgat şase puncte în buzunar şi dacă aceste puncte vor atârna la sfârşitul campionatului, el e norocul nostru şi va rămâne la Steaua", a explicat el.

×
Subiecte în articol: gigi becali liga 1 fotbal intern