x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali, despre situaţia lui Adrian Stoian

Gigi Becali, despre situaţia lui Adrian Stoian

25 Feb 2019   •   13:31
Gigi Becali, despre situaţia lui Adrian Stoian
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că nu vrea să influenţeze decizia antrenorului Mihai Teja în ceea ce priveşte alcătuirea echipei şi că nu cunoaşte motivele pentru care mijlocaşul Adrian Stoian nu este folosit. 
'Nu ştiu de ce nu joacă Stoian, ar trebui să-l întrebaţi pe Mihai Teja, el este antrenor. Eu nu vreau să mă bag în problemele astea', a afirmat Becali. 
Transferat în această iarnă de la FC Crotone, din liga a II-a din Italia, Adrian Stoian a fost folosit în doar una din cele patru partide disputate de FCSB în acest an, doar 51 de minute. În etapa a 22-a a Ligii I, cu Dunărea Călăraşi, Stoian a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 51, apoi, cu FC Hermannstadt, a fost rezervă. În ultimele partide, cu Concordia Chiajna şi Universitatea Craiova, mijlocaşul nu a mai prins nici lotul de 18 jucători. 
Întrebat dacă a ajuns la un acord de transfer în ceea ce îl priveşte pe atacantul Harlem Gnohere, Gigi Becali a spus că are unele oferte: 'Încă nu e definitivat transferul lui Gnohere, să vedem. Există unele oferte, dar nimic clar până acum'. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: gigi becali adrian stoian