x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie Stan a demisionat de la Victoria Brăneşti

Ilie Stan a demisionat de la Victoria Brăneşti

20 Apr 2011   •   14:02
Ilie Stan a demisionat de la Victoria Brăneşti
Sursa foto: /Intact Images
161911-20100914113651010.jpgIlie Stan nu mai este începând de azi antrenorul Victoriei Brăneşti. Tehnicianul a renunţat la conducerea echipei ilfovene din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă, Brăneştiul ocupând în prezent locul 16, la nouă puncte de Gloria Bistriţa, prima echipa de deasupra liniei retrogradării.

"Motivul pentru care am demisionat este legat de proiectul pe care l-am avut eu aici la Brăneşti, de trei ani. Aveam obiectivul să ţin echipa în prima ligă. Din păcate jucătorii mei nu mai receptau nimic din mesajele pe care eu le transmiteam. Şi la antrenamente nu mai aveau motivaţie, nu mai puteam să-i mai ţin. Am început să fac compromisuri şi am ajuns să gândesc că îmi bat joc de meseria mea şi nu vreau să-mi bat joc. Pentru că am muncit foarte mult şi în trei ani la Brăneşti am acumulat cât alţi antrenori în 10 ani. Am trecut prin toate situaţiile, şi cu bani, şi fără bani, şi cu echipă şi fără. Nu voiam acum, în următoarele etape să fiu părtaş la insuccesele echipei. Sunt un antrenor căruia îi place să câştige, pierd un joc, două, dar nu să pierd la infinit", a declarat Stan.

Tehnicianul a precizat că echipa va fi pregătită în continuare de antrenorul secund Ciprian Urican. "Secundul va pregăti echipa de acum încolo. Am vrut să-mi iau şi eu o vacanţă de o lună de zile. A fost o reuşită fantastică, am luat o echipă de jos şi am dus-o în prima ligă, fără condiţii, fără teren de joc, fără contracte mari. Mă interesează să fiu liniştit acum, să-mi revin şi să fiu mai puternic la echipa la care o să fiu. A fost vorba de o despărţire amiabilă, conducerea m-a ajutat foarte mult în acest proiect, nu s-a băgat peste mine. Dar asta e, nu-mi place să am jucători nemotivaţi, nu-mi place să pierd, nu-mi place să se spună că echipa lui Ilie Stan a fost umilită", a mai spus Stan.

Victoria Brăneşti ocupă poziţia a 16-a a clasamentului Ligii I, cu 22 de puncte, la 9 puncte distanţă de echipa Gloria Bistriţa, aflată pe locul 14, ultimul neretrogradabil, cu şapte etape înaintea finalului campionatului.

×