x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Inspecţie la nocturna Arenei Naţionale

Inspecţie la nocturna Arenei Naţionale

25 Iul 2011   •   20:23

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu si directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu au fost prezenti, in aceasta seara, la efectuarea probelor la instalatia de nocturna si la sistemul de sonorizare a noului stadion care va purta denumirea de Arena Nationala.

De asemenea, Oprescu si Lupescu, insotiti de managerul de proiect al UEFA pentru finala Ligii Europa din 2012 au inspectat si starea gazonului, din care a fost montata o treime.

"Cred ca in sapte-opt zile o sa venim aici sa luam ultimele detalii. Sistemul de irigare este facut, se monteaza acum si gazonul. Pe 10 august va fi stadionul finalizat, clar, cu aproape toate functiunile, aproape, adica o mai ramane o parte nevopsita in spate. In rest, de maine incepe dotarea celor opt cabinete medicale, se vor aduce masinile care transporta sportivii si pe cei care au nevoie de asistenta medicala si mai trebuie si cabinetul antidoping, dotat cu tot ce e nevoie. Bineinteles mai e nevoie de mici amenajari pe Bulevardul Basarabia, mai exact pentru a oferi locuri de parcare in ziua de 10 si sa se puna la punct liniile speciale pentru transportul suporterilor catre stadion", a declarat primarul Oprescu, in timp ce reprezentantul UEFA s-a declarat multumit de stadiul lucrarilor.

Instalatia de nocturna are 264 de reflectoare cu un total de 2000 lucsi. Gradenele sunt iluminate cu 80 de reflectoare, doua bucati pe fiecare arc. Acoperisul fix este iluminat ambiental cu alte 80 de reflectoare, doua pe fiecare stalp metalic.

Instalatia de sonorizare 3x40 = 120 bucati difuzoare de mare putere montate la nivelul acoperisului fix intercalat cu reflectoarele de nocturna, si 20 de difuzoare montate la cubul video.

×