x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii dinamovişti riscă dosar penal pentru că au introdus torţe în stadion

Jucătorii dinamovişti riscă dosar penal pentru că au introdus torţe în stadion

25 Apr 2011   •   21:45
Jucătorii dinamovişti riscă dosar penal pentru că au introdus torţe în stadion
Sursa foto: /gsp.ro

Jandarmeria acuză jucătorii dinamovişti că şi-au ajutat galeria să introducă pe stadion materiale pirotehnice la derby-ul cu Steaua, în fulare şi mingi pe care le-au oferit fanilor înainte de încălzire. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea, forţele de ordine au intrat în posesia unui fular care avea cusut în căptuşeală patru torţe.


"La începutul meciului, când jucătorii au împărţit fulare şi mingi suporterilor dinamovişti, au fost date în acelaşi timp şi torţe. Într-unul dintre fulare am găsit, bine înnodate, patru torţe. Fularul a ajuns la noi pentru că nu a fost aruncat cu suficientă putere şi nu a ajuns în tribune. Jucătorii nu beneficiază de nici o clemenţă, vor fi trataţi ca oricare persoană care încalcă legea", a declarat Hulea pentru GSP TV.

"Ce s-a întâmplat înainte de meci este o premieră în fotbalul românesc. Jucătorii de la Dinamo au introdus materiale pirotehnice în stadion, avem imagini şi dovezi! Au fost pungi, mingi descusute şi fulare pe care toţi jucătorii lui Dinamo le-au adus. Trebuie să se facă ordine în fotbalul ăsta şi Steaua să câştige cu 3-0! Dinamo trebuie să plătească şi va plăti cu siguranţă. Jucătorii au avut acceptul conducerii, că nu făceau asta de capul lor. Este infracţionalitate, e un gest care este împotriva legii, deci cei de la Dinamo trebuie să răspundă în faţa organelor abilitate", a acuzat după meci şi managerul Stelei, Mihai Stoica, la Digi Sport.

În minutul 12 al partidei Steaua - Dinamo, centralul Marius Avram a întrerupt pentru câteva zeci de secunde meciul după ce galeria dinamovistă a aprins mai multe torţe, una dintre ecestea fiind aruncată pe teren.

 

×