x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş nu se gândeşte la demisie: "Le cer scuze tuturor fanilor stelişti!"

Lăcătuş nu se gândeşte la demisie: "Le cer scuze tuturor fanilor stelişti!"

07 Mar 2011   •   08:28
Lăcătuş nu se gândeşte la demisie: "Le cer scuze tuturor fanilor stelişti!"

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Marius Lăcătuş, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu FC Braşov, scor 0-3, că le cere scuze tuturor suporterilor "roş-albaştri", dar a precizat că nu s-a gândit să demisioneze.

"Am prins cea mai neagră zi din viaţa mea şi ca fotbalist, şi ca antrenor. Nu am contat pe teren prin niciun aspect, tactic, fizic, tehnic sau dorinţă. Rezultatul a fost în consecinţă. Îmi cer scuze tuturor steliştilor pentru umilinţa din seara asta. Responsabilitatea este a mea în totalitate. Nu am reuşit până la ora jocului să-i fac să evolueze cum trebuie. Poate am fost neinspirat şi în alegerea primului 11 sau a celor 18 jucători din lot. Nu ne mai putem gândi la titlu, este o diferenţă prea mare. Obiectivul ar trebui să fie locul doi. Sigur voi discuta mâine (n.r. - luni) cu conducerea clubului, dar acum a trecut doar o jumătate de oră de la meci. Domnul Becali are toate motivele să fie supărat. Rar mi-a fost dat să văd o echipă într-o zi atât de neagră. Nu port o discuţie aici, cu dumneasvostră, despre demisie. Nu m-am gândit la demisie după finalul meciului. Ce am discutat cu jucătorii, am încercat să-i îmbărbătez. Eu nu stau să urmăresc altceva în timpul jocului. Când s-a terminat prima repiză i-am spus lui Eduard Iordănescă să-i pregătească pe Nicoliţă şi Surdu", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul stelist nu a exclus varianta demiterii sale: "Orice este posibil în viaţa unui antrenor". Întrebat dacă este de părere că după acest meci finanţatorul Gigi Becali se va implica la echipă, Marius Lăcătuş a afirmat: "Poate să o facă, dar eu voi pleca dacă patronul se va implica".

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de formaţia FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu '30, Teixeira '34 şi Oros '63.

×