x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern LiveTEXT Amical: Brazilia - România (ora 3:50).

LiveTEXT Amical: Brazilia - România (ora 3:50).

07 Iun 2011   •   13:23
LiveTEXT Amical: Brazilia - România (ora 3:50).

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa maine dimineata primul meci de dupa demisia selectionerului Razvan Lucescu. Un amical de gala pe terenul cvintuplei campioanei mondiale Brazilia, pe care reprezentativa noastra il va aborda fara cei mai importanti jucatori din lotul actual, Mutu, Rat, Sapunaru si Tamas, care au preferat sa se menajeze la finalul unui sezon incarcat.

In aceste conditii, echipa noastra va fi alcatuita in proportie covarsitoare din jucatori din Liga 1, cu 'stranierul' Marica varf de lance. Intalnirea are o insemnatate speciala pentru gazde, ea contand si ca partida de retragere pentru 'Fenomenul' Ronaldo, atacantul care a strans in cariera 620 de meciuri si 420 de goluri.

De-a lungul timpului, cele doua nationale s-au intalnit doar de doua ori. Prima data, la 10 iunie 1970, la Campionatul Mondial din Mexic, cand Selecao s-a impus cu 3-2. Patru ani mai tarziu, brazilienii au castigat din nou, scor 2-0, intr-un meci amical disputat la Sao Paulo.


3:50 Brazilia - Romania (ProTV)

Echipele probabile:
Brazilia: Victor - Maicon, Lucio, David Luiz, Andre Santos - Sandro, Henrique, Elias - Robinho, Neymar, Fred. Antrenor: Mano Menezes
Romania: Tatarusanu - Rapa, Gardos, Papp, Latovlevici - Muresan, Bourceanu - Torje, Sanmartean, Surdu - Marica. Antrenor: Stefan Iovan
Arbitru: Sergio Pezzotta (Argentina)
Stadion: Serra Dourada


Partida de maine dimineata este prima pe care echipa nationala o disputa in cadrul turneului din America de Sud. La 11 iunie, de la ora 23:00, selectionata Romaniei va intalni prima reprezentativa a Paraguayului pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion.

×