x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Luni începe montarea acoperişului la Stadionul Naţional

Luni începe montarea acoperişului la Stadionul Naţional

11 Mar 2011   •   17:46
Luni începe montarea acoperişului la Stadionul Naţional
Sursa foto: /Intact Images

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat astăzi că lucrările de la noul stadion naţional vor fi terminate la timp, luni urmând a începe montarea acoperişului retractabil, acţiune care va dura aproximativ trei săptămâni.

"În prezent se pregăteşte montarea acoperişului retractabil, urmând ca operaţiunea, care va dura trei săptămâni, să înceapă luni, 14 martie. Aceasta reprezintă ultima etapă din construcţia stadionului", a spus Sorin Oprescu, după ce a verificat stadiul lucrărilor la Stadionul "Lia Manoliu".

Primarul Capitalei a precizat că se lucrează şi la infrastructura zonei adiacente stadionului, iar în final va fi montat gazonul, cu instalaţiile aferente.

"Ultimul element care mai rămâne de executat îl reprezintă montarea gazonului, cu instalaţiile aferente. Acest lucru se va întâmpla în luna mai. În luna august, aşa cum am promis, stadionul va fi gata. Indiferent de situaţiile financiare existente în prezent, stadionul va fi finalizat la termen, iar primul meci, România - Argentina, va avea loc aici", a mai spus Sorin Oprescu.

×