x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lupescu: "Nu ştiu cât ne-ar avantaja o excludere a Bosniei"

Lupescu: "Nu ştiu cât ne-ar avantaja o excludere a Bosniei"

29 Mar 2011   •   17:37
Lupescu: "Nu ştiu cât ne-ar avantaja o excludere a Bosniei"
158753-ilupescu.jpg

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, nu crede că o eventuală excludere din competiţie a selecţionatei Bosniei-Herţegovina de către UEFA ar avantaja echipa naţională a României în campania de calificare la Euro 2012.

"Am auzit decizia luată de Adunarea Generală a federaţiei din Bosnia. Deocamdată nu pot să comentez, aşteptăm şi noi decizia UEFA şi FIFA. Oricum, nu ştiu cât ne-ar avantaja în campania de calificare o excludere a Bosniei. Mai sunt multe meciuri şi noi trebuie să le câştigăm pe toate. Nu pot să fac o evaluare exactă acum", a spus Lupescu.

Membrii Federaţiei de Fotbal din Bosnia-Herţegovina, întruniţi marţi, au refuzat schimbarea statului conform solicitărilor FIFA şi UEFA. În cadrul Adunării Generale s-a supus la vot dacă se păstrează actuala formulă de conducere cu trei preşedinţi sau se adoptă reglementarea forurilor internaţionale privind alegerea unui singur conducător. La vot, 28 de reprezentanţi nu au dorit schimbarea statutului, 22 au fost pentru, iar trei s-au abţinut. Acum, federaţia din Bosnia-Herţegovina aşteaptă reacţia forurilor internaţionale la această situaţie.

×