x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marian Cristescu: "Am intrat în istorie cu acestă victorie!"

Marian Cristescu: "Am intrat în istorie cu acestă victorie!"

07 Mar 2011   •   08:39
Marian Cristescu: "Am intrat în istorie cu acestă victorie!"

Mijlocaşul lui FC Braşov, Marian Cristescu, marcatorul primului gol în meciul din Ghencea, a declarat duminică seară, după victoria obţinută în faţa Stelei, scor 3-0, că echipa sa nu a vrut "să facă deranj" la formaţia gazdă şi se bucură pentru acest prim succes în Ghencea după 41 de ani.

"Am intrat în istorie cu această victorie, prima obţinută de Braşov în Ghencea după 41 de ani! Mi-am făcut un frumos cadou de ziua mea prin acest gol, dar în primul rând cadoul este victoria. Noi nu am vrut să facem deranj la Steaua, am venit să ne facem jocul şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. La scorul de 3-0 eram foarte motivaţi şi ne gândeam că este 0-0. Nu ne-a fost deloc milă de adversari. Deşi am învins astăzi, în meciurile din Cupă nu suntem favoriţi. Vor fi două partide diferite, în care nu se ştie cine va câştiga", a spus Cristescu.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de formaţia FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu '30, Teixeira '34 şi Oros '63.

Ultima victorie a braşovenilor pe terenul Stelei s-a înregistrat la 15 noiembrie 1970, atunci când ardelenii s-au impus cu scorul de 2-1.

×