x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meciurile din Superliga de fotbal: Oțelul-Farul și Dinamo-CFR Cluj

Meciurile din Superliga de fotbal: Oțelul-Farul și Dinamo-CFR Cluj

de Redacția Jurnalul    |    08 Oct 2023   •   15:20
Meciurile din Superliga de fotbal: Oțelul-Farul și Dinamo-CFR Cluj

Oțelul Galați-Farul Constanța și Dinamo București-CFR Cluj sunt meciurile de duminică din etapa a XII-a din Superliga de fotbal.

Partida de la Galați va începe la ora 16.00. Gazdele sunt în formă și au două victorii consecutive. Oțelul are 14 puncte și se află pe locul 8, cu o linie de clasament cu două victorii, opt egaluri și o singură înfrângere. Oaspeții au 15 puncte și ocupă poziția a șaptea în clasamentul Superligii.

Partida Dinamo București-CFR Cluj va începe la 21.30. Dinamo este pe penultimul loc în clasament având doar 8 puncte, în timp ce CFR este pe locul 2 cu 25 de puncte.

Cinci partide s-au disputat deja în etapa a XII-a a Superligii. Sâmbătă, Petrolul și UTA au făcut remiză, scor 0-0, în partida disputată la Ploiești. Același scor s-a înregistrat în partida FC Voluntari - Univ.Craiova, în timp ce FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, pe FC Botoșani. Vineri, în primele două partide ale etapei, FCU Craiova și FC Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 1-1, iar Rapid București a învins pe teren propriu echipa Poli Iași, scor 3-2.

×