x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mircea Sandu: "Îi las noului preşedinte infrastructură şi bani în cont. Mai puţin performanţă"

Mircea Sandu: "Îi las noului preşedinte infrastructură şi bani în cont. Mai puţin performanţă"

19 Dec 2013   •   19:50
Mircea Sandu: "Îi las noului preşedinte infrastructură şi bani în cont. Mai puţin performanţă"

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că urmaşul său la conducerea federaţiei va bebeficia de infrastructură şi bani în conturi, nu însă şi de performanţă.

"Îi las noului preşedinte tot ce este mai bun. Şi infrastructură, şi bani în cont, mai puţin performanţă. Repet însă, în afară de antrenorul primei reprezentative niciun angajat al FRF nu are nicio clauză de reziliere. Ca să fie clar. De asemenea, pe Legea Muncii, noul preşedinte, indiferent cine va fi, nu va putea să dea pe nimeni afară. Conform statutului, preşedintele nou ales vine cu două persoane, secretarul general şi trezorierul. Pe Kassai nu îl las eu aici, suntem prieteni, a colaborat foarte bine, dacă viitorul preşedinte îl păstrează e problema lui, nu a mea. şi la fel cu trezorierul. Ceilalţi angajaţi... sincer, nu aş vrea să vină cu prea multe persoane. Ce vrea să păstreze, bine, ce nu, să găsească mijloacele legale de a renunţa. Eu am două cazuri, am dat afară şi instanţa mi i-a dat înapoi şi cu o groază de bani", a spus Sandu, după ce a fost întrebat dacă noul preşedinte al FRF va fi obligat să îi păstreze în funcţii pe secretarul general, preşedintele CCA, selecţionerul şi directorul tehnic din cauza clauzelor de reziliere apărute în presă.

Pe de altă parte, Mircea Sandu a anunţat că asistentul Cristian Nica va face parte din conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor: "Deaconu vrea să îşi alcătuiască o echipă şi îmi spunea aseară că are de gând să îl ia pe Cristian Nica, care a fost un asistent excepţional care am înţeles că şi-a încheiat activitatea acum. Deci e foarte bine să îşi facă o echipă tânără."

Întrebat ce salariu va avea noul director tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, Sandu a răspuns: "De data asta e director şi nu antrenor. şi are salariu de director. Dar staţi liniştiţi, că primul milion tot de la federaţie l-a luat. şi Piţurcă la fel, dar ăla cred că l-a făcut şi cu terenurile. însă am adus toţi şi bani de acasă într-o perioadă."

×
Subiecte în articol: mircea sandu