x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Voluntari învinge în deplasare pe Petrolul Ploiești, cu două goluri fuger marcate în două minute

FC Voluntari învinge în deplasare pe Petrolul Ploiești, cu două goluri fuger marcate în două minute

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2023   •   21:15
FC Voluntari învinge în deplasare pe Petrolul Ploiești, cu două goluri fuger marcate în două minute

A fost nevoie de o eliminare la „găzari” și de 77 de minute de joc, pentru ca FC Volunari să se impună cu 2-0, în deplasare la Petrolul Ploiești, într-un meci jucat luni și contând pentru etapa a 3-a a Superligii.

Ilfovenii au marcat în decursul a două minute, 77 și 78, după ce Garutti a primit al doilea cartonaș galben, în minutul 74, lăsându-și echipa în inferioritate numerică.

Primul gol i-a aparținut lui Boboc, care a reluat în poartă o minge respinsă de portarul Zima în bară, pentru ca mai apoi, Zima să facă o eroare, pasându-i lui Nemec, care a majorat scorul la 2-0 pentru oaspeți.

FC Voluntari obține a doua victorie a sezonului și cu șase puncte este momentan pe loculcinci, în timp ce Petrolul, după două remize, suferă prima înfrângere, cele două puncte situând-o pe locul 12. Petrolul poate fi depășită în clasament de Dinamo. Echipa bucureșteană joacă tot luni, pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

 

(sursa: Mediafax)

 

×