x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă: "Onorabil, neonorabil, important e să fim la EURO"

Piţurcă: "Onorabil, neonorabil, important e să fim la EURO"

01 Apr 2011   •   12:35
Piţurcă: "Onorabil, neonorabil, important e să fim la EURO"
Sursa foto: /Intact Images

Fostul selecţioner Victor Piţurcă ar vrea ca FIFA şi UEFA să menţină suspendarea Federaţiei de Fotbal a Bosniei-Herţegovina, chiar dacă în acest fel va fi umbrită o eventuală calificare a naţionalei noastre la EURO 2012.

"Ne-au crescut şansele la calificare, e logic, pentru că am scăpat de un adversar valoros. Dar asta numai dacă suspendarea Bosniei va rămâne. Pentru că am înţeles că suspendarea este doar până la noi ordine. Asta ar fi culmea, să ne calificăm şi să spunem că este neonorabil. Astea sunt regulile după care se joacă. Important este ca echipa naţională să ajungă la turneul final, nu cum. Onorabil, neonorabil, cel mai important e să fim acolo", a spus tehnicianul.

Piţurcă nu a dorit să vorbească despre posibilitatea de a prelua din nou funcţia de selecţioner al României în cazul demiterii lui Răzvan Lucescu: "Echipa naţională a României are un antrenor în momentul de faţă şi el trebuie susţinut. Nu vreau să discut acum dacă sunt sau nu dispus să revin la naţională pentru că nu este normal".

×