x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Porumboiu nu mai vrea meciuri transmise timp de un an

Porumboiu nu mai vrea meciuri transmise timp de un an

04 Apr 2011   •   14:17
Porumboiu nu mai vrea meciuri transmise timp de un an
Sursa foto: /Intact Images
159636-151943-20100823122126077.jpg

Finanţatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, propune ca cele mai importante meciuri ale Ligii 1 să nu fie transmise pentru un an de zile, urmând ca la o nouă licitaţie suma primită de cluburi să fie mult mai mare.

"Vasluiul are poziţia clară, de a nu transmite aceste meciuri dacă nu se obţin sumele pe care le-am considerat rezonabile. Ar trebui să se stabilească ce meciuri se transmit în opţiunile unu sau doi, nicidecum cele mai importante. Nu ar fi o nenorocire dacă nu se transmit meciuri un an de zile. Indiscutabil apoi preţul ar fi şi mai mare. Până la urmă poate e mai bine. Facem o pauză un an de zile", a spus Porumboiu.

El a menţionat că nu are ce să-i reproşeze preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir. "N-am ce să-i reproşez lui Dumitru Dragomir. Când am ceva palpabil spun, dar nu e nimic. Liga s-a comportat corect. Dragomir are ca atu cel mai important negocierea, şi sper să fie aşa şi acum. Nu cred că va accepta poziţia actuală, dar oricum nici cluburile nu vor accepta. Normal că dezamăgeşte licitaţia. Sunt sume importante, dar eu cred că Liga s-a comportat într-o manieră în care să respecte directivele Consiliului Concurenţei. Ofertanţii s-au comportat ştrengăreşte. E clar că a existat înţelegere între participanţi şi asta nu e bine", a mai spus Porumboiu.

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern drepturi tv