x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Poziţia FRF în cazul dezafilierii Universităţii Craiova

Poziţia FRF în cazul dezafilierii Universităţii Craiova

14 Iun 2016   •   17:15
Poziţia FRF în cazul dezafilierii Universităţii Craiova
Sursa foto: FRF.ro

Federaţia Română de Fotbal a oferit, într-un comunicat, precizări cu privire la poziţia sa în cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, după decizia de luni a Tribunalului Bucureşti.


FRF a anunţat că va face recurs, considerând că responsabili pentru dezafilierea Universităţii Craiova sunt fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, şi fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir.

După cum s-a anunţat, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la câte trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. De asemenea, a fost stabilită plata unor despăgubiri către club. Decizia instanţei nu este definitivă.

"Federaţia Română de Fotbal consideră că deciziile membrilor fostei administraţii FRF în cazul dezafilierii Universităţii Craiova au avut natură individuală şi subiectivă, astfel încât, pe cale de consecinţă, şi răspunderea pentru aceste decizii ar trebui să fie una individuală.

Trebuie să facem o distincţie clară şi să disociem, astfel, voinţa personală a decidenţilor de la acel moment şi poziţionarea instituţiei Federaţia Română de Fotbal faţă de acest subiect.

Administraţia FRF are obligaţia de a apăra interesele fotbalului românesc şi ale instituţiei care guvernează fotbalul, astfel că va utiliza căile legale de atac la decizia de astăzi a Tribunalului Bucureşti", se afirmă în comunicatul FRF.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: frf universitatea craiova