x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid București se impune în derby-ul feroviar cu CFR Cluj. Rrahmani, dublă și pasă de gol

Rapid București se impune în derby-ul feroviar cu CFR Cluj. Rrahmani, dublă și pasă de gol

de Redacția Jurnalul    |    25 Sep 2023   •   23:59
Rapid București se impune în derby-ul feroviar cu CFR Cluj. Rrahmani, dublă și pasă de gol
Sursa foto: Facebook Rapid

Confruntarea dintre Rapid București și CFR Cluj s-a încheiat luni seara cu succesul giuleștenilor cu 3-1 (1-1), în ultimul meci al etapei a 10-a a Superligii la fotbal masculin. Albion Rrahmani a fost omul meciului cu două goluri și o pasă de gol.

Scorul la pauză a fost stabilit încă din primele 10 minute ale meciului, după golul marcat în minutul 5 de Rrahmani, după ce inițial ratase penaltyul acordat de centralul Cojocaru pentru un fault la Funsho.

Peste doar 5 minute, Deac a valorificat din fața careului, o centrare impecabilă a lui Camora, din flancul stâng.

Clujenii au dominat restul reprizei și au și marcat un nou gol, prin Juricic, în minutul 34, anulat pe motiv de offside.

Giuleștenii au revenit mai motivați de la vestiare și Rrahmani a marcat din nou pentru 2-1, în minutul 51, cu un șut din careu, respins inițial de Sava, însă mingea s-a strecurtat în poartă.

Același Rrahmani l-a servit apoi pe Petrila, care a înscris împotriva fostei sale echipe, golul de 3-1, în minutul 71.

În minutele suplimentare de joc, rapidistul Funsho a ratat o ocazie clară de a majora scorul, partida încheindu-se cu victoria gazdelor cu 3-1.

În ciuda înfrângerii, CFR Cluj rămâne pe locul secund în Superligă, cu 19 puncte și un meci mai puțin jucat, în timp ce Rapid București urcă pe podium, cu 18 puncte.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti cfr cluj