x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB-Rapid: Un suporter rapidist, prins de jandarmi cu cuțit, iar alți zece cu petarde

FCSB-Rapid: Un suporter rapidist, prins de jandarmi cu cuțit, iar alți zece cu petarde

de Redacția Jurnalul    |    27 Mai 2023   •   22:38
FCSB-Rapid: Un suporter rapidist, prins de jandarmi cu cuțit, iar alți zece cu petarde
Sursa foto: FC Rapid 1923

Zece suporteri rapidiști au fost prinși, sâmbătă seara, la meciul FCSB-Rapid, cu materiale pirotehnice asupra lor. Un alt suporter al echipei Rapid avea asupra sa „un obiect fabricat sau confecționat anume pentru tăiere”.

„Pe timpul accesului în arena sportivă, în zona suporterilor oaspeți, jandarmii au identificat 10 persoane, având asupra lor materiale pirotehnice pe care intenționau sa le introducă în arena sportivă. Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și predării către organele abilitate”, transmite Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București în legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB și F.C. Rapid București.

În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995, privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

„De asemenea, o altă persoană, din galeria echipei oaspete, a fost depistată, în zona turnichetelor, având asupra sa un obiect fabricat sau confecționat anume pentru tăiere. În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală privind fapta de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal”, se arată în finalul comunicatului.

Rapid a învins FCSB cu 5-1 sâmbătă seara în runda a 10-a a play-off-ului din Superliga. 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FCSB-Rapid cutit petarde