x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid: Şumudică şi Constantin, amendaţi dur după conflictul din Antalya

Rapid: Şumudică şi Constantin, amendaţi dur după conflictul din Antalya

01 Apr 2011   •   14:59
Rapid: Şumudică şi Constantin, amendaţi dur după conflictul din Antalya
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, şi fundaşul Marius Constantin au fost sancţionaţi cu 10, respectiv 25 la sută din salariu pe anul competiţional curent, ca urmare a conflictului din Antalya, a anunţat azi preşedintele Dinu Gheorghe într-o conferinţă de presă.

"A fost un moment urât de la început până la sfârşit. Am făcut verificări şi în cele din urmă, Consiliul de Administraţie, la propunerea mea, a luat decizia sancţionării lui Marius Şumudică şi Marius Constantin. Antrenorul a fost sancţionat cu zece la sută din salariu pe anul competiţional curent, pentru gestul făcut la adresa unui membru al familiei unui jucător. Iar Marius Constantin pentru comportamentul său la adresa antrenorului a fost sancţionat cu 25 la sută din salariul pe acest an şi trimis la echipa a doua până la o nouă decizie. Antrenorul, eu şi Consiliul de Administraţie vom hotărî când se va întoarce Marius Constantin la prima echipă. Oricum, el doar se pregăteşte cu echipa a doua pentru că face parte din grupul de jucători care nu pot evolua decât la prima echipă", a declarat Dinu Gheorghe.

Potrivit martorilor, Marius Constantin a vrut să-l bată pe Marius Şumudică, sâmbătă, în autocarul cu care echipa se deplasa spre baza sportivă unde era programată partida amicală cu Antalyaspor, după ce tehnicianul a făcut o remarcă despre soţia fotbalistului.

×