x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reghecampf: Sper, pentru jucători, să aibă şansa să ajungă la Campionatul Mondial

Reghecampf: Sper, pentru jucători, să aibă şansa să ajungă la Campionatul Mondial

21 Oct 2013   •   15:33
Reghecampf: Sper, pentru jucători, să aibă şansa să ajungă la Campionatul Mondial

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat că este de acord cu amânarea unei etape din Liga I, pentru a face loc pregătirii echipei naționale.

"Este important pentru tot fotbalul românesc ceea ce se va întâmpla în următoare perioadă cu echipa națională. Sperăm să avem un adversar cât mai ușor, cu toate că nu există în momentul de față un adversar pe care îl poți cataloga ca fiind ușor. Sper în primul rând pentru jucătorii noștri, pentru fotbalul românesc, să aibă șansa să ajungă la CM. Cred că este o șansă unică pentru acești băieți.

Referitor la programul nostru, nu cred că se mai pune problema în momentul în care vorbim de echipa națională și de un pas așa de important pe care îl pot realiza acești băieți. Dacă se va amâna o etapă, este ok, o să încercăm s-o jucăm în altă perioadă, nu cred că va fi o problemă pentru noi. Oricum și fără 2 etape jucate, Steaua tot pe primul loc este și la o diferență de 3 puncte", a declarat Reghecampf, la conferința de presă a echipei Steaua, dinaintea meciului de marți cu FC Basel, din grupa E a Ligii Campionilor.

România va întâlni Grecia în barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Prima manşă se va desfăşura în deplasare (15 noiembrie), iar returul (19 noiembrie) se va disputa pe Arena Naţională.

×