x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Săndoi l-a pierdut pe Leca: Fractură de peroneu şi ruptură de ligamente!

Săndoi l-a pierdut pe Leca: Fractură de peroneu şi ruptură de ligamente!

21 Mar 2011   •   09:07
Săndoi l-a pierdut pe Leca: Fractură de peroneu şi ruptură de ligamente!
Sursa foto: /Liga2.ro

Mare ghinion pentru internaţionalul de tineret Mihai Leca! Jucătorul formaţiei ACS Berceni, Mihai Leca, a suferit la antrenamentul de duminică seară o fractură de peroneu şi o ruptură de ligamente la glezna dreaptă!

"Mihai Leca s-a accidentat foarte grav în timpul antrenamentului de astăzi (n.r.-ieri), iar acum se află în operaţie la Spitalul de Urgenţă. Chiar mă pun în situaţia lui şi îmi dau seama cât de greu îi este. Era un tânăr de perspectivă, care se remarcase la trialurile anterioare şi care mai fusese convocat pentru amicalul cu Turcia", a declarat selecţionerul Emil Săndoi, care l-a convocat în locul lui Leca, pentru turneul amical "4 Nations - Adria, U-21 Cup 2011", pe Adrian Popa de la FC Snagov.

De asemenea, în locul atacantului Marius Alexe, care făcea parte din lotul de tineret, dar a fost selecţionat de Răzvan Lucescu la prima reprezentativă pentru "dubla" cu Bosnia şi Luxemburg, Săndoi l-a convocat pe Sergiu Buş de la CFR Cluj.

Naţionala de tineret a României va participa, la sfârşitul acestei luni, la turneul amical "4 Nations - Adria, U 21 Cup 2011", care se va desfăşura în oraşe din Slovenia şi Austria.

×