x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sportul – Dinamo 0-1: "Câinii" în grafic, Sportul în picaj

Sportul – Dinamo 0-1: "Câinii" în grafic, Sportul în picaj

27 Feb 2011   •   17:26
Sportul – Dinamo 0-1: "Câinii" în grafic, Sportul în picaj
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor
153917-raed-krishan-gsp-intact-rk-6470.jpgReturul s-a reluat sâmbătă, la prânz, pe bătrânul stadion din Regie. Dinamo a învins fără prea mari emoţii o echipă Sportul Studenţesc aflată în moarte clinică.

Cătălin Munteanu a marcat unicul gol al unui meci cenuşiu, fără ritm, cu puţine face de poartă şi plin de greşeli individuale.

"Am făcut un meci bun. Nu mă aşteptam să avem un teren atât de bun. Important este că am câştigat meritat cele trei puncte, care sunt de aur pentru noi. Sportul a încercat să ne surprindă cu pase lungi pe atacanţi, dar ocaziile lor au fost întâmplătoare. Mai avem de lucrat la faza de atac, dar o să o rezolvăm şi pe aceasta. În toamnă nu mergea apărarea, dar mergea atacul", a declarat antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone.

Antrenorul "câinilor" a mai precizat că obiectivul echipei este Cupa României. "Vom munci pentru Cupă, deoarece este mai uşor de luat, dar o să avem două meciuri foarte grele cu Gloria Bistriţa, iar apoi în finală cu Braşov sau Steaua. Campionatul e mai greu de câştigat, pentru că Oţelul are un avans mare şi e greu să-i mai ajungă cineva".

De partea cealaltă, patronul Sportului, Vasile Şiman a spus: "Poate că ei au avut mai multe ocazii, dar cred că un egal era mai meritat. Ne lipsesc rezultatele, dacă pierdem în continuare nu avem şanse să ne salvăm de la retrogradare, trebuie să luăm puncte".

"Am aflat de la conducere că se va juca vineri seară cu Pandurii. De ce să mă bucur dacă nu s-ar juca meciul, pentru asta am stat 28 de zile în cantonament?"
Ioan Andone
antrenor Dinamo

×