x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumi despre Constantin: "Aruncă berea lângă maşină şi fumează şi eu sunt golanul?"

Şumi despre Constantin: "Aruncă berea lângă maşină şi fumează şi eu sunt golanul?"

04 Apr 2011   •   10:56
Şumi despre Constantin: "Aruncă berea lângă maşină şi fumează şi eu sunt golanul?"
Sursa foto: /Intact Images

Marius Şumudică, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, că fundaşul Marius Constantin nu va mai juca niciodată la gruparea giuleşteană atâta timp cât el se va afla pe banca tehnică.

"O să vorbesc eu la un moment dat despre acest personaj care mă face golan, dar mă opresc acum. Pentru că eu nu vreau să fac rău unui fotbalist. Nu am făcut niciodată şi nici nu o să fac. Dar o să se afle mai multe despre acest personaj care m-a jignit. Azi nu mi-a lipsit nici Marius Constantin şi nici Lazăr. Îi respect, sunt doi jucători care şi-au făcut treaba la Rapid, dar în momentul de faţă nu mai intră în planurile lui Şumudică, e clar, s-a terminat. Am închis ochii la unul dintre ei cât nu închidea nimeni niciodată. Am închis ochii la viaţă extrasportivă şi la tot. Că uşor-uşor îmi dau drumul la gură... Şi golan nu e Şumudică, e un jucător care înaintea unui meci din deplasare bea vinul din frigider, din mini-bar. Un jucător care are carnetul suspendat pentru băutură. Un jucător care nu salută niciodată galeria şi fuge imediat la antidoping unde bea cinci beri şi fumează un pachet de ţigări. Un jucător care când intri la el în cameră este fumul de stă bicicleta dreaptă fără cric. E un jucător care aruncă cutia de bere unde parchează maşina înainte de antrenament. Şi mestecă cinci lame de gumă în fiecare dimineaţă ca să nu miroasă. Dar, Şumudică este golan. Am făcut o glumă nesărată la momentul respectiv, mi-am cerut scuze. Dar nu se poate să fiu atacat şi făcut cu ou şi cu oţet două săptămâni. Cât timp voi fi antrenor, Marius Constantin nu va mai juca niciodată la Rapid. Şi el a spus că nu mai vrea să lucreze cu mine. OK. Dar eu n-am venit niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice la antrenament. N-am făcut asta niciodată şi n-am s-o fac pentru că am respect faţă de echipă. Am fost făcut golan de un jucător de-al meu, deşi eu am recunoscut că am făcut o glumă nesărată. Dar Şumudică nu este golan, are o familie, doi copii... am fost fotografiat şi dat în ziar că mă uitam după o fată... nu-mi plac băieţii, asta e", a spus Şumudică.

Tehnicianul rapidist a făcut o comparaţie cu gestul jucătorului stelist Janos Szekely, care a înjurat o persoană din staful medical: "La Steaua am văzut că numai când un jucător a făcut o remarcă la adresa unui om din staf a fost dat afară, că nu dictează nimeni. Să vedem ce se va întâmpla în continuare şi aici. Fiindcă nu pot să tac şi să înghit la nesfârşit. Regret enorm că nu am luat o decizie din timp, mai am de învăţat".

×