x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumudică: "Acum sunt mâhnit! Despre demisie vorbim la vară!"

Şumudică: "Acum sunt mâhnit! Despre demisie vorbim la vară!"

18 Apr 2011   •   10:30
Şumudică: "Acum sunt mâhnit! Despre demisie vorbim la vară!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu FC Timişoara, scor 3-2, că abia la vară va vorbi despre o posibilă demisie a sa, dar a precizat că în acest moment este mâhnit de anumite lucruri.

Întrebat în conferinţa de presă dacă va demisiona, Şumudică a răspuns: "Nu ştiu, nu comentez, vorbim la vară. N-am mai fost la galerie după meci pentru că nu am vrut să mai fiu suspendat. Nu am cum să fiu supărat pe ei. M-au înjurat unii dintre ei şi după meciul cu Victoria Brăneşti, dar nu pot fi supărat pe ei. Nu sunt supărat pe nimeni din club. Sunt supărat pe neşansă. Mai aşteptaţi trei săptămâni şi veţi vedea".

Tehnicianul giuleştenilor a spus că nu poate fi fericit în aceste momente. "Nu cred că domnului Copos îi stă bine pe bancă. Îi stă foarte bine acolo sus, în tribună, să aplaude. Sper să-i dăm ocazia să o facă cât mai des. Nu încercaţi să provocaţi o polemică între mine şi domnul Copos. Dar la Rapid să ştiţi că în cabină decide numai şi numai Şumudică. Nici domnul Copos, nici domnul Dinu Gheorghe. Şi dacă vreţi să înţelegeţi bine. Domnul Copos este patronul nostru, îl respect, mă plăteşte pe mine şi pe jucătorii mei şi eu nu o să am cu dânsul vreun dialog sau să încerc unele lucruri. E patron, mai departe veţi vedea peste trei săptămâni. Acum sunt mâhnit de anumite lcururi. Nu pot să fiu fericit în acest momente, dar nu vă pot spune motivele. În fiecare zi apare în presă că demisionez. Şumudică este antrenorul Rapidului până la final, după care se va trage linie. Nici eu nu sunt antrenorul numărul unu, dar acum am un sigur ţel să calific această echipă", a afirmat Şumudică.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), formaţia FC Timişoara şi a adus prima înfrângere a bănăţenilor în acest sezon, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bozovici '11, Roman '33 şi Pancu '60. Pentru FC Timişoara au înscris Zicu '19 şi Alexa '85.

×
Subiecte în articol: rapid liga 1 marius sumudica fotbal intern