x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumudică după victoria cu Mediaş: "Un golan a bătut un matematician!"

Şumudică după victoria cu Mediaş: "Un golan a bătut un matematician!"

04 Apr 2011   •   10:43
Şumudică după victoria cu Mediaş: "Un golan a bătut un matematician!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a declarat după victoria din partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, că acest meci a fost câştigat cu nebunia suporterilor, a sa şi a jucătorilor.

"A fost un meci câştigat cu nebunia suporterilor, cu nebunia mea, cu nebunia jucătorilor. Jucătorii au fost senzaţionali, le mulţumesc că sunt alături de mine. Este victoria lor în totalitate. Şi a lui Dumnezeu, care a fost alături de mine. Pentru că am fost corect şi am fost batjocorit timp de două săptămâni. Mi-a fost puţin teamă la 0-1, pentru că suntem singuri, s-a văzut că orice contact era lovitură liberă pentru adversari", a spus Şumudică.

Şumudică a afirmat că astăzi un golan a învins un matematician, aşa cum este numit tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai. "Noi suntem singuri şi ne batem cu toată lumea. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj pentru că nu este treaba mea. La golul doi m-am bucurat, m-am exteriorizat, pentru că nu am mai rezistat stresului şi îmi cer scuze pentru asta. Dar timp de două săptămâni am fost numit golan, s-a spus că-mi dau demisia, şi aşa mai departe. Azi un golan a bătut un matematician. Un fost coleg de-al meu de la cursul Pro pe care îl respect. Dar dacă lumea m-a făcut golan a greşit. Poate că uneori şcoala străzii te ajută. Oricum, chiar dacă pierdeam azi nu demisionam", a precizat Şumudică.

Întrebat dacă s-a gândit vreun moment la demisie de când este în funcţie la Rapid, Şumudică a răspuns: "Lăsaţi-mă să îmi ating obiectivul şi veţi vedea ce fac la vară".

Tehnicianul consideră că Rapid este casa lui: "Eu trăiesc pentru Rapid, aici este casa mea. Recunosc, am nişte sincope, nişte ieşiri pe care ulterior le regret. Dar astea sunt trăiri de moment. Asta este, nu fac teatru. La golul doi am tăiat-o pe teren să mă bucur, am avut un sprint bun, ca pe vremuri".

Marius Şumudică a declarat că rezultatul s-a întors abia după intrarea lui Rui Duarte. "Valoarea iese la suprafaţă ca untdelemnul, cum a intrat Rui Duarte s-a întors rezultatul. E normal ca suporterii să-l fluiere pentru că s-au simţit trădaţi, dar eu zic că pe mulţi dintre ei până la final Rui i-a câştigat de partea lui. Am ochi pentru jucători şi eu vă zic că un Rui Duarte cu mintea la joc este printre primii 5-6 fundaşi dreapta din Europa", a spus Şumudică.

Tehnicianul giuleştean a afirmat că mijlocaşul Costin Lazăr, care refuză să-şi prelungească înţelegerea cu Rapid, nu va mai juca în echipa sa. "Pe Lazăr l-am dorit tot timpul, am spus de atâtea ori că în opinia mea este cel mai bun mijlocaş defensiv din ţară. Dar el nu va mai juca pentru Şumudică. Şi nu este decizia domnului Copos, este decizia mea şi mi-o asum", a precizat Şumudică.

Marius Şumudică consideră că Rapidul are nevoie ca principalul finanţator George Copos să vină la meciuri: "Avem nevoie de George Copos la meci şi să câştigăm. Avem nevoie de George Copos pentru că dânsul a plătit trei milioane de euro acum ca să ne luăm licenţa, iar Dinu Gheorghe se chinuie să aducă bani la club, pentru asta merită respect amândoi".

Echipa Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cassio '42 şi R. Zaharia '45+1 autogol, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Todea, în minutul 8.

×
Subiecte în articol: rapid marius sumudica fotbal intern