x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Farul Constanța e noua CAMPIOANĂ a României, după o remontada spectaculoasă în derby-ul cu FCSB

Farul Constanța e noua CAMPIOANĂ a României, după o remontada spectaculoasă în derby-ul cu FCSB

de Redacția Jurnalul    |    21 Mai 2023   •   22:20
Farul Constanța e noua CAMPIOANĂ a României, după o remontada spectaculoasă în derby-ul cu FCSB
Sursa foto: Hepta

UPDATE FC Farul Constanța este noua campioană a României la fotbal masculin. Echipa condusă de Gheorghe Hagi s-a impus în penultima etapă, în derby-ul cu ocupanta locului doi FCSB, câștigând cu 3-2, după ce a fost condusă cu 0-2, în debutul meciului și are acum 4 puncte avans, cu o etapă înainte de final.

FCSB a început foarte bine meciul şi avea 2-0 în min. 17, prin golurile marcate de Adrian Şut (9), Andrea Compagno (17). Farul a revenit treptat în joc, a reuşit să reducă din diferenţă înainte de pauză, prin brazilianul Mateus Santos (42), cu capul, din centrarea lui Andrei Borza, profitând de ieşirea neinspirată a portarului Ştefan Târnovanu.

Tudor Băluţă (58) a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, la centrarea lui Carlo Casap, iar Louis Munteanu (86) a marcat golul victoriei, din pasa lui Dan Sîrbu, după o degajare greşită a lui Iulian Cristea.

Farul: Aioani - Kiki, Larie, Artean, Borza - Băluţă, Nedelcu, Grameni - Mazilu, L. Munteanu, Mateus

Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, Vl. Morar, Sali, I. Cojocaru

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Stire initiala Farul Constanța și FCSB se întâlnesc, duminică, într-o partidă din penultima etapă a SuperLigii de fotbal care poate decide numele noii campioane a României.

Partida Farul Constanța-FCSB va începe la ora 21.00. Cele două echipe sunt singurele rămase în cursa pentru titlu, iar gazdele au un punct în plus.

O victorie a constănțenilor va duce trofeul la Constanța, indiferent de rezultatele din ultima etapă. Dacă partida se va termina la egalitate sau va fi câștigată de oaspeți, totul se va decide în ultima etapă.

Aceasta se va desfășura peste o săptămână. FCSB se va întâlni pe teren propriu cu Rapid București, iar Farul va juca în depasare cu CFR Cluj.

×
Subiecte în articol: farul constanţa fcsb superliga