x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Timişoara s-a reunit într-o stare de incertitudine totală.

Timişoara s-a reunit într-o stare de incertitudine totală.

15 Iun 2011   •   06:34
Timişoara s-a reunit într-o stare de incertitudine totală.

Treisprezece jucatori din lotul care a incheiat sezonul trecut pe locul secund in Liga 1 au absentat, marti seara, de la primul antrenament al Timisoarei, care s-a reunit in vederea noului sezon competitional.

La prima sesiune de pregatire de dupa vacanta au participat 27 de jucatori alb-violeti, insa jumatate dintre acestia provin de la formatia a doua sau de la echipele de juniori. Iata lotul care a efectuat antrenamentul de marti seara: Cisovsky, Burca, Luchin, Scutaru, Sepsi, Poparadu, Curtean, Matei, Magera, Popovici, Nikolic, Axente, Zagrean, Dobricean, Mera, Patras, Sava, Bostina, Fl. Sandu, Dudas, Chitu, Ad. Popa, Ad. Ganea, Zaluschi, Fuchs, Tritoiu, Garlea.

Patru jucatori nu au participat la antrenamentul condus de Dusan Uhrin, insa au ajuns la Timisoara in cursul zilei de marti: Taborda, Lepmets, Ghionea si Rocha. Doi jucatori de baza in ultima parte a sezonului trecut, Helder si Ignjatijevic, au jucat in Banat sub forma de imprumut si s-au intors la cluburile de care apartin, Nancy, respectiv Steaua Rosie Belgrad.

Jucatorii care au fost selectionati pentru echipele nationale, Pantilimon, Bourceanu, Zicu si Ricketts, au primit cateva zile libere in plus. Au mai lipsit Dorin Goga, invoit pana pe 16 iunie pentru luna de miere, el casatorindu-se pe 4 iunie, si Mansour Gueye, aflat in tratament la Roma.

La reunire a fost prezent si fostul capitan Dan Alexa, care si-a luat ramas bun de la "alb-violeti", el urmand sa joace din sezonul urmator la Rapid, echipa pentru care a semnat din postura de jucator liber de contract.

Echipa banateana, a carei soarta este inca incerta pana la Comitetul Executiv al FRF din 20 iunie, are programate doua cantonamente in aceasta vara: unul in Ungaria, la Debrecen, intre 18 si 22 iunie, si unul la Saafelden, in Austria, intre 27 iunie si 8 iulie.

×
Subiecte în articol: fc timiŞoara liga 1 frf