x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Trofeul echipei de fotbal Astra Giurgiu, prezentat la Noaptea Muzeelor

Trofeul echipei de fotbal Astra Giurgiu, prezentat la Noaptea Muzeelor

22 Mai 2016   •   17:18
Trofeul echipei de fotbal Astra Giurgiu, prezentat la Noaptea Muzeelor

Trofeul obţinut de echipa de fotbal Astra Giurgiu pentru câştigarea Campionatului Ligii 1 Orange a fost prezentat în noaptea de sâmbătă spre duminică vizitatorilor care au trecut pragul Muzeului Judeţean Giurgiu în cadrul ediţiei din acest an a manifestării 'Noaptea Muzeelor'. 

'Pentru acest eveniment am pregătit două expoziţii temporare, respectiv 'Flori de mină maramureşene', expoziţie realizată în colaborare cu Muzeul Judeţean de Mineralogie din Baia Mare, şi o expoziţie de grup de artă contemporană 'Dunărea de la vărsare la izvoare', realizată în colaborare cu Fundaţia 'Elena Surdu Stănescu'. Totodată, am pregătit şi o surpriză celor care au vizitat muzeul în cadrul acţiunii Noaptea Muzeelor din acest an, şi anume prezentarea trofeului obţinut de echipa de fotbal Astra Giurgiu la câştigarea Campionatului Ligii 1 Orange', a declarat presei managerul Muzeului Judeţean Giurgiu, Constantin Buduru. 

Muzeul Judeţean Giurgiu a fost vizitat în noaptea de sâmbătă spre duminică de peste o mie de persoane, printre acestea aflându-se şi un grup format din şapte deţinuţi din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Giurgiu. 

Trofeul Astra Giurgiu a fost prezentat într-o vitrină de sticlă, lângă care au fost postate două manechine îmbrăcate în ţinută de fotbalişti, iar trofeul a fost predat echipei de fotbal Astra Giurgiu imediat după încheierea evenimentului. 

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: astra giurgiu noaptea muzeelor