x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "U" Cluj se mută la Mediaş din cauza gazonului de la Alba Iulia

"U" Cluj se mută la Mediaş din cauza gazonului de la Alba Iulia

02 Mar 2011   •   10:55
"U" Cluj se mută la Mediaş din cauza gazonului de la Alba Iulia
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul echipei Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat, marţi, că a luat legătura cu conducerea clubului Gaz Metan Mediaş pentru a închiria stadionul în vederea disputării meciurilor de pe teren propriu rămase din acest campionat şi pentru primele etape din stagiunea următoare.

"Ne mutăm din cauza gazonului. Aţi văzut şi voi cum a arătat la meciul cu Braşovul. Jucătorii n-au putut să dea o centrare din prima, nu ştiau cum le sare mingea. Riscăm să pierdem puncte importante şi atunci ni se duc toate investiţiile pe apa sâmbetei. Noi avem o echipă tehnică şi suntem primii dezavantajaţi din cauza gazonului. Ne-am gândit la Mediaş pentru acolo sunt condiţii foarte bune, un gazon nou-nouţ, plus nocturna la fel de puternică precum cea care se va monta pe noul stadion din Cluj", a spus Walter.

Omul de afaceri spune că "U" va juca primul meci la Mediaş cel mai devreme în etapa a XXIII-a, cu Dinamo Bucureşti

Universitatea Cluj este nevoită să joace pe teren neutru meciurile considerate "acasă" până la finalizarea "Cluj Arena" din Cluj-Napoca. Noua arenă va fi finalizată la începutul lunii septembrie, confom anunţului făcut de Consiliul Judeţean Cluj, proprietarul obiectivului.

×