x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un dublu campion al României a semnat cu CFR Cluj

Un dublu campion al României a semnat cu CFR Cluj

15 Aug 2017   •   20:24
Un dublu campion al României a semnat cu CFR Cluj
Sursa foto: Ohmega1982/Getty Images/iStockphoto

Clujenii nu au încheiat campania de achiziții și au semnat cu un dublu campion al României. 

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis, fost campion al României cu Unirea Urziceni și Steaua București, ultima oară la echipa engleză Watford, a semnat cu CFR Cluj, a anunțat marți liderul din Liga I de fotbal.

"Mă bucur că am ajuns la un club mare cum este CFR Cluj. Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, iar faptul că el este antrenorul echipei a contat în luarea deciziei de a veni la CFR. Sper să reușesc să am evoluții cât mai bune la Cluj și să reușesc să câștig cel de-al treilea titlu de campion al României", a declarat Arlauskis, care l-a avut antrenor pe Dan Petrescu la Unirea Urziceni.

Goalkeeperul a fost legitimat la echipa din Urziceni între 2008 și 2010, iar la Steaua în sezonul 2014-2015. El a mai jucat la Siaulai (Lituania), Rubin Kazan (Rusia) și Espanyol Barcelona (Spania), la ultima fiind împrumutat de Watford. La Espanyol el a fost pregătit de Constantin Gâlcă, fostul său tehnician de la Steaua.

Lituanianul a apărat foarte puțin la Watford, unde al doilea portar este românul Costel Pantilimon, titular fiind brazilianul Heurelho Gomes.

AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: Giedrius Arlauskis cfr cluj