x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din funcție după plecarea lui Mutu: Nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din funcție după plecarea lui Mutu: Nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2024   •   23:41
Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din funcție după plecarea lui Mutu: Nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat

Cristi Balaj a decis să-și dea demisia de la CFR Cluj, unde ocupa funcția de președinte. „Nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare”, afirmă el. CFR Cluj a fost eliminată marți din Cupa României de divizionara secundă Corvinul Hunedoara.

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des. Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia”, a anunțat Cristi Balaj, pe Facebook.

El adaugă că speră ca Varga să înțeleagă și să accepte această decizie.

„În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, încheie Balaj.

Decizia lui vine după ce CFR Cluj a fost eliminată marți din Cupa României de divizionara secundă Corvinul Hunedoara, care s-a impus cu un neverosimil scor de 4-0 (1-0).

"Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului", transmite CFR Cluj.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristi balaj cfr cluj demisie