x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vasluienii acuză: "Ofsaid clar la golul Braşovului! Vom fi scoşi din lupta pentru titlu!"

Vasluienii acuză: "Ofsaid clar la golul Braşovului! Vom fi scoşi din lupta pentru titlu!"

15 Mar 2011   •   08:46
Vasluienii acuză: "Ofsaid clar la golul Braşovului! Vom fi scoşi din lupta pentru titlu!"
Sursa foto: /Captură TV Digi Sport

Antrenorul echipei SC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, luni, după remiza din meciul cu FC Braşov, scor 1-1, că probabil formaţia sa va fi scoasă din lupta pentru titlu de faza la care gazdele au marcat după o fază pornită dintr-o poziţie ofsaid.

"Îmi este foarte greu să-mi adun gândurile după acest meci. Am văzut şi eu faza de la golul Braşovului şi a fost ofsaid clar. E o mare injusteţe! Alte echipe câştigă din ofsaid, iar noi în lupta pentru titlu să pierdem aşa cum s-a întâmplat tocmai la un arbitru ca Balaj... E injust că nu toate echipele sunt tratate la fel. Jocul echipei mele nici nu mai contează. Este un rezultat nederept, Braşovul putea marca un gol corect şi atunci îmi scoteam pălăria. Am pierdut două puncte importante. Probabil că vom fi scoşi din luptă de această fază care a influenţat rezultatul. Nu ştiu dacă meritam să fiu eliminat, am vorbit respectuos, acum depinde ce va scrie domnul Balaj în raport", a spus Hizo.

La rândul său, finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a declarat arbitrul asistent Ionel Popa nu a vrut ca vasluienii să câştige cele trei puncte. "Asta este, ce să facem, nu a vrut domnul Popa să fie trei puncte, aşa că a rămas unul singur. A fost un joc bun, Brasovul este o echipă foarte bună, dar nouă ne trebuiau toate cele trei puncte. Ce să reproşez, dacă repoşez, ce? Nu cred că Hizo a făcut ceva ca să fie trimis în tribună. A fost civilizat, a fost o decizie a arbitrului şi asta este", a declarat Porumboiu.

Echipa SC Vaslui a terminat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia FC Braşov, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii 1. Vasluienii îi reproşează arbitrului asistent Ionel Popa că nu a semnalizat o poziţie de ofsaid la golul braşovenilor.

×