x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Viorel Moldovan, mulţumit de evoluţia echipei sale: "Azi am arătat ca o echipă"

Viorel Moldovan, mulţumit de evoluţia echipei sale: "Azi am arătat ca o echipă"

28 Oct 2010   •   00:00
Viorel Moldovan, mulţumit de evoluţia echipei sale: "Azi am arătat ca o echipă"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Sportului Studenţesc, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, după eliminarea echipei sale din Cupa României, că nu este supărat, ba chiar este mulţumit deoarece jucătorii săi au arătat ca o echipă în partida cu Steaua, pierdută la loviturile de departajare, scor 2-4, după ce studenţii au condus la pauză cu 1-0.

"A fost un meci interesant, decis până la urmă la loviturile de departajare. Când ajungi acolo este o loterie, ţine de noroc. Poate dacă marcam la acea bară a lui Tibi Bălan închideam jocul. Normal, şi Steaua a avut ocazii, dar cred că atunci închideam jocul. Nu sunt supărat sau afectat, le-am transmis băieţilor felicitări şi că acest meci trebuie să fie un punct de referinţă. Dacă vom avea aceeaşi motivaţie ca azi, vom ieşi din acest tunel din campionat. Normal că mi-ar fi plăcut să ne calificăm, dar sunt mulţumit că am arătat ca o echipă azi. Se poate şi mai mult. În sfârşit pot să-i felicit că am terminat un joc la egalitate. Nu putem ieşi din această perioadă nefastă dacă nu ne luptăm, nu ne batem. Uşor, uşor jucătorii au înţeles acest lucru", a spus Moldovan.

Legat de adversarul de aseară, tehnicianul alb-negrilor a mai spus că Steaua are un lot foarte bun din punct de vedere numeric şi valoric. "Nu este o problemă dacă le lipseşte un jucător, depinde de ei cum vor gestiona toate aceste competiţii în care sunt implicaţi".

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, după loviturile de departajare, cu scorul de 4-2 (1-1, 3-1), formaţia Sportul Studenţesc, în optimile competiţiei.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei