x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Eto'o: "Chivu a fost nervos pe toată echipa, nu doar pe mine"

Eto'o: "Chivu a fost nervos pe toată echipa, nu doar pe mine"

30 Sep 2010   •   00:00
Eto'o: "Chivu a fost nervos pe toată echipa, nu doar pe mine"
Sursa foto: /Reuters

Atacantul camerunez al lui Inter Milano, Samuel Eto'o, a declarat după meciul cu Werder Bremen din etapa a doua a Ligii Campionilor că nu doar el a fost ținta ieșirii nervoase a fundaşului român Cristian Chivu de la partida din campionat cu AS Roma, ci întreaga echipă, informează Tuttosport.

"Toata lumea a crezut că Cristian era supărat pe mine, pentru că nu reveneam să îl ajut în faza defensivă. După meci i-am spus să-mi zică în faţă dacă are ceva să îmi reproşeze, dar el mi-a răspuns că izbucnirea sa în faţa lui Benitez era un reproş adresat întregii echipe, nu doar mie", a explicat camerunezul, pentru a pune punct discuţiilor ivite după ieşirea nervoasă a lui Chivu.

Fundaşul Cristian Chivu l-a ameninţat pe antrenorul Rafael Benitez, sâmbătă, în timpul meciului cu AS Roma, pierdut de Inter, în deplasare, scor 0-1, că va ieşi de pe teren, dacă nu ia măsuri: "Dacă nu schimbi ceva, dacă nu aleargă şi ei, eu ies de pe teren", i-a strigat Chivu lui Benitez. Eto'o juca pe partea stângă, la fel ca şi Chivu, motiv pentru care presa italiană a presupus că nemulţumirea fundaşului român era legată de prestaţia camerunezului.

După ce a marcat trei goluri în meciul de miercuri, cu Werder Bremen, din Liga Campionilor (scor 4-0), şi a lămurit problema lui Chivu de sâmbătă, Samuel Eto'o a făcut o comparaţie între jocul echipei sale din sezonul trecut, cu portughezul Jose Mourinho la conducerea tehnică, şi cel de acum, când antrenor este spaniolul Rafael Benitez: "Cu Mourinho jucam pe contraatac. Cu Benitez facem mai mult presing, iar asta este bine pentru noi, atacanţii, fiindcă recuperăm mingea mai aproape de partea adversă şi ne putem crea mai multe ocazii de gol".

×
Subiecte în articol: Liga campionilor