x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Video: vezi intrarea criminală a portarului Valdes asupra fratelui lui N'Doye!

Video: vezi intrarea criminală a portarului Valdes asupra fratelui lui N'Doye!

de Mihai Morcovescu    |    03 Noi 2010   •   00:00
Video: vezi intrarea criminală a portarului Valdes asupra fratelui lui N'Doye!
Sursa foto: /Reuters

Meciul dintre FC Copenhaga şi Barcelona din cadrul Grupei D a fost pentru arbitrul Cristi Balaj cel de-al doilea condus de el la centru în actuala ediţie a Ligii Campionilor, după AC Milan-Auxerre (2-0), disputat la 15 septembrie. Dacă la acel joc, arbitrul român nu a avut nici o problemă, la partida de aseară a luat unele decizii cel puţin ciudate, cum a fost atacul barbar al portarului Victor Valdes asupra atacantului gazdelor Dame N'Doye, nimeni altul decât fratele jucătorului de la Dinamo.

Scăpat spre poarta Barcelonei şi talonat de Puyol, N'Doye a fost lovit  brutal cu genunchiul în cap de Valdes, în afara careului de 16 metri. În urma izbiturii, jucătorul de la Copenhaga a primit îngrijiri medicale preţ de câteva minute, el fiind la un pas să leşine. În mod surprinzător, Balaj nu l-a eliminat pe portarul Barcei aşa cum ar fi fost corect, ba chiar a dictat fault în atac comis de atacantul senegalez asupra lui Puyol!!

Nu a fost singura greşeală a arbitrului băimărean, care i-a iertat pe Kvist şi Dani Alves de cartonaşul galben, nu l-a eliminat pe Bolst pentru un cot aplicat lui Keita.

Vezi aici faultul ciminal al lui Victor Valdes asupra lui Dame N'Doye


×
Subiecte în articol: Liga campionilor