x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Întotdeauna alături de noi. Reacția lui AC Milan la vestea decesului lui Silvio Berlusconi

Întotdeauna alături de noi. Reacția lui AC Milan la vestea decesului lui Silvio Berlusconi

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2023   •   19:00
Întotdeauna alături de noi. Reacția lui AC Milan la vestea decesului lui Silvio Berlusconi

Clubul AC Milan a fost primul din lumea fotbalului care a reacționat la vestea morții lui Silvio Berlusconi, cel sub patronajul căruia rossnerii au trăit cele mai importante succese din ultimii 40 de ani.

„Clubul transmite condoleanțe familiei neuitatului președinte al rossonerilor.”, au scris cei de la AC Milan pe pagina oficială.

„Profund întristat, AC Milan deplânge trecerea în neființă a neuitatului Silvio Berlusconi și dorește să se adreseze familiei, asociaților și celor mai dragi prieteni pentru a le împărtăși condoleanțe.

"Mâine, vom visa la noi ambiții, vom crea noi provocări și vom căuta noi victorii. Care vor reprezenta binele, forța și adevărul care se află în noi, în noi toți cei care am împărtășit această aventură de a ne lega viețile de un vis numit Milano.", se mai scrie în mesajul de despărțire.

„Vă mulțumesc, domnule președinte. Întotdeauna alături de noi.”

Berlusconi, al cărui deces la vârsta de 86 de ani a fost confirmat luni, a domnit la Milan din 1986 până în 2017, perioadă în care clubul a câștigat 29 de trofee, inclusiv cinci Ligi ale Campionilor și opt titluri de campioană a Italiei.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ac milan berlusconi condoleante