x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anglia: Liber la bere înaintea meciului cu Slovenia

Anglia: Liber la bere înaintea meciului cu Slovenia

24 Iun 2010   •   00:00
Anglia: Liber la bere înaintea meciului cu Slovenia
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, până în prezent acuzat pentru metodele sale stricte, a dezvăluit presei engleze că i-a lăsat pe jucători să bea bere cu o seară înainte de meciul cu Slovenia, scor 1-0, care le-a adus britanicilor calificarea în optimi.

Potrivit cotidianului The Sun, Capello a fost cel care i-a invitat pe jucători să bea bere, în hotelul în care sunt cazaţi în Africa de Sud. Întrebat de ce naţionala Angliei a fost mult mai bună împotriva Sloveniei decât în primele două meciuri din grupă, Capello a răspuns râzând: "Am făcut ceva diferit. Marţi seară jucătorii au băut bere. Îi puteţi întreba".

Anglia a ocupat locul secund în Grupa C şi va juca în optimi cu liderul Grupei D, Germania. "Era bine să evităm Anglia, deoarece este o formaţie puternică. Pe de altă parte, poate e mai bine să întâlnim o echipă care porneşte ca favorită. Avem o echipă tânără şi lipsită de experienţă, dar sunt mândru de jucătorii noştri. Sperăm ca accidentarea lui Schweinsteinger să nu fie gravă, deoarece ar fi al doilea mijlocaş important pe care îl pierdem, după căpitanul Michael Ballack. Sperăm să-l recuperăm", a spus managerul echipei naţionale a Germaniei, Oliver Bierhoff.

×
Subiecte în articol: cm2010