x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anglia U21 s-a calificat în sferturi la Euro U21. Germania U21, învinsă de Cehia U21

Anglia U21 s-a calificat în sferturi la Euro U21. Germania U21, învinsă de Cehia U21

de Redacția Jurnalul    |    25 Iun 2023   •   22:32
Anglia U21 s-a calificat în sferturi la Euro U21. Germania U21, învinsă de Cehia U21

Meciurile de duminică din etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul European de Fotbal U21 au furnizat un nou rezultat supriză și au confirmat a treia echip calificată în sferturi, după ce Anglia U21 a învins Israel U21.

Anglia U21 – Israel U21 2-0 (1-0)

Gordon și Smith Rowe au marcat golurile britanicilor, care s-au impus destul de greu, după un meci anost, în care învingătorii au avut doar 3 șuturi pe cadrul porții, cu toate că au avut o posesie de 65 la sută.

Dup această a doua victorie în Grupa C, Anglia și-a asigurat locul în primele 8 echipe, care se vor confrunta în faza eliminatorie. Israel e pe locul 4, dar mai are șanse matematice să ajungă în sferturile de finală.

Cehia U21 - Germania U21 2-1 (1-0)

După remiza cu Israel din prima etapă, nemții aveau nevoie de o victorie pentru a nu trăi cu emoții ultima etapă.

Cehia a jucat curajos și a deschis scorul în minutul 33 prin Sejk. Germania a egalat după pauză, prin Stiller, în minutul 70, pentru ca cehii să dea lovitura cu 3 minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, prin Vitik.

Cehii fac primele 3 puncte și joacă în ultima etapă cu Israel, în timp ce Germania se confruntă cu lidera grupei, Anglia.

Elveția U21 – Italia U21 2-3 (0-3)

Italienii păreu că au rezolvat meciul încă la pauză, golurile lui Pirola (6) Gnonto (11) și Parisi (45+4) dând un avantaj confortabil de trei goluri.

Elvețienii au redus repede din diferență, cu două goluri marcate de Imeri (47) și Amdouni (52), și au relansat meciul, nreușind însă până la final să mai puncteze.

Înainte de meciul dintre Franța și Norvegia, trei echipe au număr egal de puncte, lupta la calificare fiind deschisă.

 

(sursa: Mediafax)

×