x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul Ghanei: "Calificare importantă pentru Africa"

Antrenorul Ghanei: "Calificare importantă pentru Africa"

24 Iun 2010   •   00:00
Antrenorul Ghanei: "Calificare importantă pentru Africa"
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul sârb al Ghanei, Milovan Rajevac, a declarat, miercuri, că accederea ghanezilor în optimile Cupei Mondiale este importantă atât pentru echipa sa, cât şi pentru Africa, informează AFP. "A fost un meci dificil, ne-am pregătit pentru el, deoarece Germania trebuia să se impună. Cred că am reuşit un meci bun în ciuda înfrângerii şi ne-am creat ocazii. Germania a trebuit să se bată pentru a câştiga. Este una dintre cele mai puternice echipe din lume. Ne-a surprins puţin că a avut atâtea dificultăţi cu noi", a declarat Rajevac.

Rajevac a afirmat că este foarte important pentru Ghana faptul că va fi probabil singura echipă africană din optimi. "Sunt foarte emoţionat, sper că vom beneficia de sprijinul întregii populaţii africane", a adăugat Rajevac.

Echipa naţională a Germaniei a învins, miercuri, pe stadionul Soccer City din Johannesburg, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Ghanei, în ultima etapă a grupei D de la Cupa Mondială, şi ambele formaţii s-au calificat în optimile de finală ale turneului. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mesut Ozil, în minutul 60.

×
Subiecte în articol: cm2010