x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anunţ-şoc: Rădoi a declarat că se retrage de la naţională!

Anunţ-şoc: Rădoi a declarat că se retrage de la naţională!

15 Oct 2010   •   00:00
Anunţ-şoc: Rădoi a declarat că se retrage de la naţională!
Sursa foto: /Intact Images

Internaţionalul român Mirel Rădoi a făcut, joi seară, o declaraţie-şoc într-o intervenţie telefonică la postul de televiziune Dolce Sport. Fostul căpitan al Stelei a anunţat că nu va mai răspunde convocărilor la echipa naţională, precizând că a luat această decizie şocantă la vestiare, după meciul pierdut la Paris în faţa Franţei, scor 0-2, în Grupa D a preliminariilor Euro 2012.

"Nu mă retrag din cauza lui Răzvan (n.n. - Lucescu)! Decizia este însă irevocabilă şi am luat-o în vestiar, la Paris! Încă nu am discutat cu Răzvan, dar o să afle acum", a declarat Rădoi la Dolce Sport.

Mirel Rădoi, care a adunat 67 de selecţii şi două goluri în echipa naţională, i-a răspuns şi directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, cel care declarase că el şi Răzvan Cociş sunt în scădere de formă după transferurile în campionatele arabe. "Lupescu a spus că sunt în scădere? În scădere de înălţime, de greutate? El să nu uite că a fost dat afară de la Al Hilal după câteva luni! Poate e el selecţioner şi eu nu ştiu", a spus Rădoi, cel care a debutat în tricoul echipei României în decembrie 2000, într-un meci cu Algeria (scor 2-3)

×
Subiecte în articol: echipa nationala