x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Arbitrul Varela, revoltat de declaraţiile lui Boloni

Arbitrul Varela, revoltat de declaraţiile lui Boloni

22 Feb 2011   •   10:09
Arbitrul Varela, revoltat de declaraţiile lui Boloni

153101-boloni.jpgArbitrul Bartolomeu Varela, despre care tehnicianul Ladislau Boloni a afirmat că aroganţa l-a împiedicat să vadă lucrurile clar la meciul dintre RC Lens şi Sochaux, a declarat că nu înţelege cum un antrenor cunoscut din Ligue 1 poate inventa astfel de lucruri, informează 20minutes.fr.

"Cum poate inventa astfel de lucruri un antrenor cunoscut din Ligue 1? Este inadmisibil şi revoltător. Pot să tolerez faptul că mi se contestă deciziile. Dar eu nu mi-aş permite niciodată să judec un club. Am o meserie dificilă şi nu merit acest tratament. Nu spun că nu m-am înşelat. Dar am acţionat conform conştiinţei mele. Eram bine plasat şi am judecat ce am văzut", a spus Varela pentru cotidianul L'Equipe.

Antrneorul lui RC Lens, Ladislau Boloni, a criticat, sâmbătă, prestaţia arbitrului de la partida cu Sochaux, pierdută cu scorul de 2-3, afirmând că "aroganţa" centralului l-a împiedicat să vadă lucrurile clar.

Boloni, care a fost trimis în tribune în minute 66, i-a reproşat arbitrului Bartolomeu Varela că nu a acordat două lovituri de pedeapsă la Maoulida (primul minut) şi Demont (63), dar şi că a fluierat un fault "imaginar" la Queudrue, în urma căruia echipa Sochaux a marcat din lovitură liberă. "Sunt furios. Prefer să spun că nu am avut o prestaţie aşa cum ne-am fi dorit. Am început meciul prea nervoşi. Sunt obligat să recunosc că nu a fost cel mai bun meci al nostru. Totul a fost împotriva noastră. Aroganţa arbitrului l-a împiedicat să vadă lucrurile clar. Trebuie însă să salut condiţia sa fizică, deoarece a fost tot timpul bine plasat...El a venit să-mi spună: «Poate am greşit, dar nu-mi pasă, iar dumneavoastră mergeţi în tribune»", a afirmat tehnicianul român.

×