x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Argentina a cerut amânarea amicalului cu România?

Argentina a cerut amânarea amicalului cu România?

de Elena Stan    |    25 Iul 2011   •   14:27

Argentina ar putea renunta la amicalul cu Romania, potrivit gsp.ro.
Jean Vladoiu, responsabilul relatiei echipei nationale cu fanii, a vorbit la radio.Gsp.ro despre posibilitatea ca argentinienii sa trimita la Bucuresti echipa a doua, nu prima, cu vedetele internationale, asa cum era stabilit initial.

"Este neplacut sa citesti atitea stiri contradictorii despre meciul cu Argentina. Sper sa-si onoreze contractul si sa fie un meci frumos. Cred ca si imaginea argentinienilor ar avea de suferit daca nu ar da curs acestei intelegeri. Ar fi ca un KO de la Bute pentru Romania nu daca nu ar veni Argentina la Bucuresti", a spus Jean Vladoiu la Radio.GSP.ro. Noile informatii ridica semne de intrebare si cu privire la inaugurarea Stadionului National, deoarece amicalul cu Argentina ar fi trebuit sa marcheze acest eveniment.

Sud-americanii doresc amanarea meciului si isi motiveaza decizia prin refuzul cluburilor de a elibera vedetele si situatia incerta a selectionerului. Argentina nu doar ca nu-i mai poate aduce pe Messi, Higuain, Aguero ori Tevez, si pe selectionerul Batista, insa ameninta sa nu mai vina la Bucuresti pe 10 august! "Amicalul cu Romania e incert", a anuntat ieri La Nacion. Iar directorul tehnic Carlos Bilardo a confirmat: "Tratam suspendarea partidei", potrivit gsp.ro.

Federatia sud-americana intentioneaza sa ceara amanarea jocului, motivand situatia delicata a bancii tehnice si dificultatile in a convoca vedetele de la marile cluburi europene. Problema e ca nu mai exista data disponibila in calendarul FIFA pentru mutarea amicalului si, in plus, deja s-a incasat avansul. "Situatia este incomoda pentru c-am semnat un contract acum zece luni", a recunoscut Guillermo Toffoni, agentul FIFA care se ocupa de partidele "nationalei" Argentinei.

Comitetul Executiv il va demite la noapte pe Batista, poate chiar si pe Bilardo, iar "pumele" isi cauta selectioner. Favorit sa preia postul e Alejandro Sabella, care si-a aminat plecarea la Al Jazira.

Meciul Romania - Argentina ar trebui sa fie difuzat in direct de ProTV si liveTEXT de GSP.RO

×
Subiecte în articol: amical romania-argentina