x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ballack: Germania va învinge Argentina cu 3-1

Ballack: Germania va învinge Argentina cu 3-1

02 Iul 2010   •   00:00

Internaţionalul german Michael Ballack, absent de la turneul final al Cupei Mondiale din cauza unei accidentări, pronostichează o victorie a echipei sale cu 3-1 în faţa Argentinei, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, informează cotidianul Bild.

"Totul merge foarte bine pentru noi. Ceea ce a realizat echipa noastră până acum este fantastic. În aceste condiţii, avem şansa noastră în faţa Argentinei. Pronostichez o victorie a noastră cu 3-1", a declarat Ballack, ajuns în Africa de Sud pentru a urmări jocul cu Argentina.

Dacă reprezentativa Germaniei va rămâne în competiţie, Ballack se va alătura lotului în cantonamentul de lângă Pretoria, unde îşi va continua procesul de recuperare, sub supravegherea medicilor din lot.

La rândul său, fostul selecţioner al Germaniei, Franz Beckenbauer, a scris, în cotidianul Bild, că meciul cu Argentina poate deschide calea spre al patrulea titlu mondial pentru nemţi. "Este, de departe, cea mai grea partidă pentru echipa noastră, la acest turneu. Dar, dacă vom învinge, visul de a câştiga trofeul ar putea deveni realitate. Messi trebuie anihilat. Inter Milano a arătat, în semifinala cu FC Barcelona din Liga Campionilor, cum trebuie făcut. Messi a fost izolat şi împiedicat să primească mingi. Schweinsteiger şi Khedira se vor ocupa de asta", a spus Beckenbauer .

Campion mondial ca jucător în 1974 şi ca antrenor în 1990, Beckenbauer a comentat şi pe marginea criticilor primite de selecţionerul Argentinei, Diego Maradona: "Maradona nu trebuie, în nici un caz, subestimat. A fost un jucător de excepţie şi nimeni nu îi poate da lecţii în materie de fotbal. În plus, jucătorii săi sunt gata să se arunce în foc pentru el".

Partida Argentina - Germania, din sferturile de finală ale CM, se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, la Cape Town.

×
Subiecte în articol: cm2010