x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barca a pus ochii pe Radu Ştefan pentru a-l înlocui pe Abidal!

Barca a pus ochii pe Radu Ştefan pentru a-l înlocui pe Abidal!

16 Mar 2011   •   15:32
Barca a pus ochii pe Radu Ştefan pentru a-l înlocui pe Abidal!

Gruparea FC Barcelona este în căutarea unui jucător de bandă stângă, în locul francezulu Eric Abidal, care este indisponibil după ce i-a fost descoprită o tumoare la ficat, şi are de ales de pe o listă cu patru fotbalişti, pe care figurează şi Ştefan Radu de la Lazio, informează site-ul fichajes.net.

Potrivit sursei citate, Barcelona ar putea primi o dereogare pentru a transfera imediat un jucător în locul lui Abidal. Alături de Radu, în atenţia catalanilor mai sunt italianul Andrea Dossena, 29 de ani, de la Napoli, şi brazilianul Emerson, 25 ani, de la Lille, cel de-al patrulea jucător nefiind precizat.

"Ştefan Radu, fundaş polivalent de 24 de ani care joacă pentru Lazio, poate evolua atât ca central cât şi pe partea stângă a apărării. Aceste calităţii îl recomandă ca o posibilă soluţie", a notat site-ul spaniol, în descrierea românului.

Fundaşul francez al echipei FC Barcelona, Eric Abidal, va fi operat, joi, pentru a i se îndepărta tumoarea de la ficat, şi, potrivit presei spaniole, jucătorul nu va mai evolua în acest sezon, în care echipa catalană luptă pe trei "fronturi": campionat, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor.

×